Senarai Hotel Murah di Kuala Perlis Bawah RM100 Best Selesa

Salah satu kawasan paling popular di Kangar ialah Kuala Perlis. Ya, jika anda melawat Kangar untuk perjalanan jangan lupa berhenti di Kuala Perlis. Kuala Perlis mempersembahkan banyak tarikan pelancong yang tidak boleh dilupakan. Beberapa tempat menarik yang boleh anda kunjungi apabila anda berada di Kuala Perlis iaitu Muzium Bandar Kayang, Hutan Hutan Kubu Hill, Kipli Nipah Farm, dan jangan lupa berhenti di Pantai Kuala Perlis.

Hotel Murah di Kuala Perlis

Jika anda benar-benar ingin melawat Kuala Perlis, Kangar ini, sekurang-kurangnya anda perlu menyediakan juga akan menginap di hotel mana, kerana tidak banyak hotel yang boleh anda dapat bertemu di Kuala Perlis ini. Walau bagaimanapun, kami telah mengumpul data dari Agoda, yang terdapat sekurang-kurangnya 5 hotel yang anda boleh singgahi apabila anda melawat Kuala Perlis. Hotel-hotel berikut di Kuala Perlis tidak terlalu murah, tetapi hotel berikut adalah 5 hotel termurah di Kuala Perlis yang boleh kami cadangkan untuk anda. Hotel-hotel berikut boleh didapati dengan anggaran bermula RM50 atau sekurang-kurangnya anda perlu menyediakan bajet di bawah RM100 untuk menginap di hotel ini di Kuala Perlis.

1. T Hotel Kuala Perlis

T Hotel Kuala Perlis adalah hotel 2 bintang yang terletak di Kuala Perlis no. 45, Persiaran Putra Timur 1, Kuala Perlis, Kangar, Malaysia. Hotel ini menawarkan kadar harga bilik paling murah bermula RM70. Untuk bilik jenis Superior yang boleh diduduki sehingga 5 orang, anda boleh menyewa dengan harga RM105. Hotel ini berhampiran dengan tempat menarik utama di Kuala Perlis seperti Remidis Clinic, Arulmigu Arumugaswamy Dhevasthanam, dan Hospital Kangar.

T Hotel Kuala Perlis

T Hotel Kuala Perlis
Hotel 2 Bintang
No. 45, Persiaran Putra Timur 1, Kuala Perlis, Kangar
Jumlah bilik 53
Wifi Percuma Wifi Percuma
RM 79 – RM 112
>>>>>>Tempah Hotel<<<<<<

2. Kejora Homestay

Kejora Homestay terletak di Lot 12, Kampung Belukar, Jalan Mata Ayer, Kuala Perlis, Kangar. Hotel ini merupakan satu daripada homestay yang menyediakan perkhidmatan yang baik. Anda akan berasa baik jika anda pergi ke sini. Pemandangan dari dalam rumah homestay sangat menarik yang memaparkan luas gunung. Anda hanya menyediakan anggaran RM80 untuk menginap di Kejora Homestay.

Kejora Homestay

Kejora Homestay
Hotel 1 Bintang
Lot 12, Kampung Belukar, Jalan Mata Ayer, Kuala Perlis, Kangar
Jumlah bilik 2
RM 80
>>>>>>Tempah Hotel<<<<<<

3. Hotel Ayu Villa

Jika anda ingin menginap di hotel di Kuala Perlis, Hotel Ayu Villa boleh memenuhi keperluan anda. Hotel ini terletak di No. 15, Jalan Kangar – Alor Setar, Kuala Perlis, Kangar. Harga bilik yang ditawarkan agak murah, hanya dengan anggaran RM70 anda boleh menginap di Hotel Ayu Villa. Hotel ini juga cukup bagus dan selesa, sangat disyorkan untuk anda yang mencari penginapan di Kuala Perlis. Untuk bilik yang lebih besar yang boleh ditempati untuk 5 orang, anda boleh memilih Bilik Keluarga Deluxe.

Ayu Villa Hotel

Hotel Ayu Villa
Hotel 2 Bintang
No. 15, Jalan Kangar – Alor Setar, Kuala Perlis, Kangar
Jumlah bilik 15
RM 70 – RM 142
>>>>>>Tempah Hotel<<<<<<

4. Putra Brasmana Hotel

Hotel lain yang kami cadangkan untuk anda apabila anda berada di Kuala Perlis ialah Putra Brasmana Hotel. Hotel ini terletak di Jalan Kampung Perak, Kuala Perlis, Kangar. Hotel ini agak besar, menyediakan bilik hotel yang boleh diduduki sehingga 5 orang. Kemudahan yang ditawarkan juga cukup lengkap dengan menyediakan Wifi percuma di tempat umum, tetapi tidak di dalam setiap bilik. Hotel ini juga cukup dekat untuk tempat menarik di Kuala Perlis seperti Remidis Clinic, Arulmigu Arumugaswamy Dhevasthanam, dan Hospital Kangar.

Putra Brasmana Hotel

Putra Brasmana Hotel
Hotel 2 Bintang
Jalan Kampung Perak, Kuala Perlis, Kangar
Jumlah bilik 100
Wifi Percuma Wifi Percuma
RM 100 – RM 172
>>>>>>Tempah Hotel<<<<<<

5. Q Hotel Kuala Perlis

Q Hotel Kuala Perlis

Q Hotel Kuala Perlis
Hotel 2 Bintang
Jalan Bukit Kubu No 18A-20A, Taman semarak 2, Kuala Perlis, Kangar
Jumlah bilik 20
RM 57 – RM 66
>>>>>>Tempah Hotel<<<<<<