Senarai Hotel 5 Bintang di Penang (Pulau Pinang)

Jika saat ini anda sedang mencari hotel 5 bintang di Penang atau Pulau Pinang Malaysia, mungkin tidak begitu banyak hotel 5 bintang di Pulau Pinang ini yang boleh anda pilih. Berdasarkan informasi yang kami ambil dari laman web Agoda, saat ini hanya terdapat 11 hotel 5 bintang di Pulau Pinang yang boleh anda tempah secara online. Memang untuk hotel mewah sekelas hotel 5 bintang ini masih sukar untuk anda dapati di Pulau Pinang. Alternatif lain, jika anda ingin menginap di hotel mewah, anda boleh memilih hotel 4 bintang di Pulau Pinang sebagai pengganti hotel 5 bintang.

Hotel 5 Bintang di Penang

Hotel 5 bintang di Pulau Pinang (Penang) berikut ini menawarkan harga yang berbeza-beza, namun tetap yang namanya hotel mewah 5 bintang pastinya harga nya jauh lebih mahal daripada hotel murah 1 bintang atau 2 bintang di Penang. Begitu pula dengan hotel 5 bintang yang ada di Pulau Pinang. Harga yang paling murah yang ditawarkan oleh hotel 5 bintang di Penang boleh anda dapatkan dengan bajet RM200. Itupun hanya ada 2 hotel yang menawarkan harga bilik di lingkungan RM200 iaitu Evergreen Laurel Hotel dan The Light Hotel Seberang Jaya. Selebihnya, hotel 5 bintang di Penang menawarkan harga bilik di atas RM300.

Dengan harga yang mewah tersebut, tentu kemudahan dan perkhidmatan yang diberikan oleh hotel 5 bintang di Penang ini tak boleh diragukan lagi. Terbukti semua hotel 5 bintang di bawah ini sudah banyak mendapat ulasan positif daripada para tetamu. Semua tetamu yang sudah pernah singgah di hotel 5 bintang berikut merasa puas dan selesa akan perkhidmatan hotel.

Berikut adalah senarai hotel 5 bintang di Penang (Pulau Pinang) bermula harga RM200.

Informasi lebih lanjut >>>> KLIK DI SINI