Senarai Hotel Murah di Bayan Lepas Pulau Pinang

Jika saat ini anda sedang mencari hotel di Bayan Lepas, ada cukup banyak pilihan hotel di Bayan Lepas Pulau Pinang. Hotel di Bayan Lepas ini boleh anda temui mulai dari hotel 1 bintang sehingga hotel 5 bintang. Harga yang ditawarkan masing masing hotel juga berbeza-beza. Ada hotel mewah 5 bintang yang menawarkan harga sehingga RM600, ada juga hotel hotel murah yang menawarkan harga di bawah RM100. Jika bajet anda saat ini hanya di bawah RM100, anda tak perlu bimbang kerana ada beberapa hotel murah di Bayan Lepas yang menawarkan harga bermula RM80.

Hotel Murah di Bayan Lepas

Hotel paling murah di Bayan Lepas Pulau Pinang ini ada Island Hotel. Bilik paling murah yang ditawarkan adalah bilik asrama berharga RM30. Bilik asrama ini boleh bercampur dengan tetamu lain. Satu bilik boleh diduduki hingga lebih dari 2 orang dan boleh saja bercampur dengan tetamu lain. Untuk anda yang mahukan bilik peribadi anda boleh memilih bilik standard, kerana memang hotel di Bayan Lepas berikut menyediakan jenis bilik yang berbeza beza sesuai dengan kemudahan yang disediakan, tentunya harga pun menyesuaikan.

Berikut ini sudah kami pilihkan beberapa hotel di Bayan Lepas Penang yang menawarkan harga bilik cukup murah bawah RM200. Memang untuk mendapatkan hotel yang selesa di Bayan Lepas ini sekurang-kurangnya anda perlu menyiapkan bajet di atas RM100, kerana beberapa hotel popular di Bayan Lepas berikut menawarkan harga di atas RM100.

Berikut adalah senarai hotel murah di Bayan Lepas Pulau Pinang mulai harga bawah RM100.

Informasi lebih lanjut >>>> KLIK DI SINI